Vertrouw op onze ervaring en expertise

Heb je klanten die weigeren je facturen te betalen? Leveren je e-mails en telefoontjes geen resultaat op? En komt je cashflow stilaan onder druk te staan? Vertrouw dan op de ervaring en expertise van KLAAR Incasso om je openstaande facturen te innen.

Beter geen deurwaarder

Openstaande facturen zijn allesbehalve aangenaam. Ze bedreigen je cashflow en geven je financiële kopzorgen. Wil je ze snel betaald zien? Dan schakel je in een eerste fase best geen deurwaarder in. Want een deurwaarder wordt betaald per prestatie. Hij heeft er dus voordeel bij om de procedure zo lang mogelijk te rekken. Schrijft hij een brief of gaat hij langs bij je debiteur? Dan passeert hij langs de kassa. Allemaal kosten die je debiteur moet betalen én die je klantenrelatie dus nog meer onder druk zetten. Bovendien doet een deurwaarder minnelijke én gerechtelijke incasso. Hij heeft met andere woorden niets te winnen bij een minnelijke oplossing. Bij KLAAR Incasso gaan we er daarom van uit dat een deurwaarder je laatste redmiddel is.

Open dialoog

KLAAR Incasso is een incassobureau met een bijzondere aanpak. Wij kiezen voluit voor een persoonlijke benadering en geloven heel erg in de kracht van de dialoog. Door met veel respect met je schuldenaren te spreken, dringen we door tot de kern van het probleem en komen we sneller tot een oplossing. Het resultaat? Het geld verschijnt op je rekening én je klantenrelatie blijft intact. Die aanpak onderscheidt ons – samen met ons no cure no pay-beleid – van deurwaarders.

Eén aanspreekpunt

Blijven je klanten hardnekkig weigeren om je facturen te betalen en is een minnelijke invordering niet mogelijk? Dan is KLAAR Incasso ook je partner tijdens de gerechtelijke procedure. Wij maken je dossier over aan onze advocaat en schakelen onze deurwaarder in. We nemen de hele opvolging en coördinatie op ons. Je hebt dus een vast aanspreekpunt en bent dankzij ons onlineklantenportaal altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je dossier.

 
4390
Wil je je openstaande facturen snel betaald zien en in de toekomst nog kunnen samenwerken met je debiteur? Schakel dan niet meteen een deurwaarder in, maar kies voor de klare aanpak en het no cure no pay-beleid van KLAAR Incasso. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.CONTACT