Tongers ondernemerskoppel wil uw facturen op een ‘klare’ manier innen

Hoe gaat KLAAR incasso te werk?

KLAAR incasso staat voor een kordate, maar menselijke aanpak

Voor Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden zal het nieuwe jaar een spannende start kennen. In januari beginnen de jonge ondernemers immers een nieuw bedrijf: KLAAR incasso. “Als ondernemers weten we dat een gezonde cashflow noodzakelijk is voor bedrijven. Met KLAAR incasso willen we onze klanten helpen groeien door die cashflow onder controle te krijgen. Een transparante communicatie en respect voor de klant én voor de debiteuren zijn daarbij ons sleutelwoorden.” Het ondernemerskoppel lanceert met de start van hun nieuw bedrijf ook meteen een netwerkevenement om andere ondernemers te laten kennismaken met hun bedrijf én met elkaar.

Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden hebben zelf al ettelijke ondernemersjaren op de teller staan. Als zaakvoerders van Alltronic, een bedrijf gespecialiseerd in led-verlichting, weten ze waarover ze spreken én merkten ze een nood op. Die willen ze met hun nieuw bedrijf invullen. “Wij begrijpen dat de relaties met klanten van groot belang zijn voor de continuïteit en de groei van een bedrijf. Maar het zijn diezelfde klanten die de continuïteit in het gedrang kunnen brengen door facturen niet of laattijdig te betalen. Wij willen ondernemers helpen om problemen met klantenrelaties te vermijden. Zo kunnen ze zich volledig richten op hun core business én op hun groei.”

Klaar en duidelijk

KLAAR staat voor Klare afspraken, Levendige communicatie, Accurate opvolging, Actieve resultaten en een Respectvolle aanpak. “KLAAR beschrijft perfect onze aanpak,” vertelt Roos Vanvinckenroye. “Wij hechten veel belang aan een open communicatie met onze klanten, maar ook met hun debiteuren. Wij streven naar een kordate, snelle en transparante oplossing, maar steeds op een menselijke manier, met respect voor alle partijen. De kous is niet af met snel een brief te sturen en dan te wachten. Wij gaan steeds voor telefonisch contact – herhaaldelijk als dat moet – en voor een persoonlijke opvolging. Dat geeft een heel ander gevoel voor beide partijen.”

KLAAR incasso, groeien door debiteurenbeheer op maat

No cure no pay

KLAAR incasso neemt zowel minnelijke als gerechtelijke incassowerkzaamheden voor zijn rekening. Via een online portaal zal de klant steeds de stand van zaken kunnen opvolgen. “Onze klant kan op elk moment nagaan hoe de zaken ervoor staan,” zegt Tom Schouterden. “We maken er ook een punt van om op maat van de klant te werken. We communiceren volgens de huisstijl van de klant en we houden steeds de bedrijfsidentiteit, de wensen van de klant én de continuïteit in het achterhoofd. Het laatste wat we willen, is een klantenrelatie in gevaar brengen.” KLAAR incasso hanteert het no cure, no pay-principe. “In principe heeft onze opdrachtgever geen kosten aan ons werk. Als er niets geïnd wordt, moet de klant ook niets betalen.”

Netwerken met Paul d’Hoore en Hilde Peerlings

Tom en Roos luiden de start van hun nieuwe bedrijf in met een knal. Op 19 april 2017 organiseren ze daarom een groot netwerkevenement in Hotel Stiemerheide in Genk. Onder meer Paul d’Hoore, expert ‘geldzaken’ van het VTM-nieuws, zal er spreken over onze huidige economie en businessconsultant en -coach Hilde Peerlings zal het hebben over een efficiënt en degelijk cashflowbeheer als financiële zuurstof van ondernemingen. Deelname aan dit evenement is gratis; voor meer info en inschrijvingen kan u hier terecht.

648