Niets betekent echt niets

  • Geen resultaat, geen kosten
  • Jouw debiteuren betalen onze factuur
  • Naar de rechtbank als laatste stap

 

Heb je te maken met klanten die hun facturen niet betalen? Dan is extra kosten maken meestal het laatste wat je wilt doen om je geld te krijgen. Daarom hebben we bij KLAAR incasso een no-cure-no-paybeleid voor niet-betwiste onbetaalde facturen.

 

Geen resultaat, geen kosten

Slagen wij er met onze persoonlijke aanpak niet in om je openstaande facturen met succes te innen? Dan betaal je niets voor de inspanningen die wij geleverd hebben. En niets betekent echt niets. We rekenen je geen dossierkosten, abonnementsgelden of opstartkosten aan. Wil je dat wij achter een betwiste factuur aan gaan? Dan spreken we een vast uurloon af.

 

Je debiteuren betalen onze factuur

Betaalt je klant een openstaande factuur? Dan storten wij het geïnde factuurbedrag binnen de 48 uur op je rekening. De nalatigheidsinteresten en schadevergoedingen zijn voor KLAAR incasso. Je debiteuren draaien dus op voor je incassokosten. Jij ontvangt alleen nog een factuur voor de betaling van de btw op onze diensten. Dat zijn geen kosten voor jou, omdat je die btw volledig recupereert.

 

De laatste stap: naar de rechtbank

Is het hele minnelijke incassotraject afgelegd en heeft onze no-cure-no-pay-aanpak niet tot een betaling geleid? Dan kun je je vordering voor de rechtbank brengen. De overstap naar een gerechtelijke procedure doen we altijd in overleg. Om de kans op succes goed in te schatten, voeren we altijd een kredietwaardigheidsonderzoek uit. Heeft het weinig zin om zo’n procedure op te starten? Dan vertellen we jou dat eerlijk en hoef je ons niets te betalen.

 
4128
Met onze incasso volgens het no-cure-no-payprincipe laat je kosteloos je openstaande facturen innen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.CONTACT