Over KLAAR incasso

KLAAR incasso is geen doorsnee-incassobureau voor b2b-bedrijven. Wat ons zo bijzonder maakt? We beseffen heel goed dat de manier waarop je bedrijf zijn openstaande facturen vordert, impact heeft op je klantenrelaties en dus op je groei.

 

Persoonlijke én snelle aanpak

We gaan voor jou tot het uiterste, maar altijd met respect voor je bedrijfsidentiteit en je klanten. Je kunt rekenen op een doorgedreven persoonlijke aanpak. We werken bovendien snel en resultaatgericht, want we weten hoe sterk debiteurenbeheer doorweegt op de liquiditeit van je bedrijf.

 

Geen resultaat = geen kosten

KLAAR incasso is een incassobureau met een no-cure-no-paybeleid. Levert ons debiteurenbeheer geen resultaat op? Dan hoef je ons niets te betalen. Je kunt dus in alle gemoedsrust je dossiers aan ons toevertrouwen, en hoeft je kleine openstaande facturen niet onbetaald te laten omdat de kosten niet opwegen tegen de opbrengst.

 

Altijd op de hoogte

Een open en transparante communicatie is voor ons een evidentie. We houden je op de hoogte van de vooruitgang in je dossiers en overleggen elke belangrijke stap in het debiteurenbeheer met jou. Dankzij ons online klantenportaal heb je op elk moment een duidelijk zicht op de stand van zaken.

 

Wie is KLAAR incasso?

KLAAR incasso, dat zijn Roos Vanvinckenroye en Tom Schouterden, twee ervaren ondernemers die van aanpakken weten. Hun doel? Met een persoonlijke aanpak snel je onbetaalde facturen innen.

Tom en Roos

 
 

Wat zeggen klanten over ons?

 
 
 
 
Lees alle testimonials
Meer weten over debiteurenbeheer door KLAAR incasso? Neem dan gerust contact met ons op.Contact