Persoonlijk

  • Respectvolle benadering
  • Goed gesprek als basis
  • Snel resultaat
  • Extra dienstverlening

 

Het is nooit aangenaam als een klant zijn openstaande facturen niet betaalt. Maar dat betekent niet dat je in de toekomst niet meer met hem wilt samenwerken. Je klantenrelaties zijn namelijk essentieel voor de groei van je bedrijf en je hebt hard gewerkt om ze op te bouwen. Te hard om ze bij de eerste openstaande facturen meteen op het spel te zetten.

 
4124
 

Een goed gesprek als basis

Een open communicatie kenmerkt onze aanpak. We treden met je klanten in dialoog. De telefoon is ons belangrijkste communicatiemiddel. We luisteren naar je debiteuren en proberen altijd tot een constructieve oplossing te komen. Maar … de groei en continuïteit van jouw zaak staan uiteraard altijd centraal. Levert een begripvolle aanpak geen resultaat op? Dan nemen we contact met je op om de volgende stappen te bespreken vóór we overschakelen op een hardere aanpak.

Snel resultaat

Een procedure opstarten en dan rustig afwachten is niets voor KLAAR incasso. Wij gaan actief achter je centen aan. Binnen de 24 uur nadat we je dossier ontvangen hebben, sturen we een eerste aanmaningsbrief naar je debiteur om kort daarna telefonisch de dialoog met hem op te starten. We stellen hem deadlines en/of afbetalingsplannen voor en gaan tot het uiterste om je openstaande facturen te innen en zo je liquiditeit veilig te stellen.

Respectvolle benadering

Bij KLAAR incasso kiezen we dan ook voor een persoonlijke aanpak en benaderen we je klanten met heel veel respect. Zo betalen ze hun openstaande facturen sneller en blijven ze in de toekomst – eventueel op jouw strengere voorwaarden – met jou samenwerken.

Extra dienstverlening

De dienstverlening van KLAAR incasso beperkt zich niet tot incasso. Want wij willen je helpen om veilig zaken te doen. Zo vergroot je de kans op een vlotte en correcte betaling van de goederen of diensten die je levert. We zijn dan ook je partner voor waterdichte algemene voorwaarden en de controle van de kredietwaardigheid van je klanten en leveranciers.

 
Wil je je openstaande facturen op een snelle én respectvolle manier laten innen? Vertrouw dan op onze aanpak op maat. Neem gerust contact met ons op.CONTACT