Nicolas

 
Een reis door Latijns-Amerika gaf Nicolas Maes de inspiratie om Black and Gold op te richten. Het bedrijf biedt een kleding- en accessoireslijn aan, geïnspireerd door het Mexicaanse ‘Día de los Muertos’. De levendige aanpak van KLAAR incasso zorgt ervoor dat de klanten van Black and Gold hun openstaande facturen betalen.

 

Een klare en transparante communicatie is de sterkte van hun aanpak. Ik kan erop vertrouwen dat KLAAR incasso resultaat levert.

Klare aanpak

Nicolas Maes: “Net toen we op zoek gingen naar een partner in de strijd tegen openstaande facturen, nam KLAAR incasso contact met ons op. We hadden nog geen ervaring met andere vormen van incasso. In de eerste plaats proberen we zelf te zorgen dat de klanten betalen. Als dat niet lukt, sturen we onze dossiers naar Roos en Tom. Zij bellen eerst met onze klanten. Levert dat geen resultaat op? Dan sturen ze een aangetekende brief. Als er daarna verdere stappen nodig zijn, overleggen Roos en Tom met ons. Ze zullen nooit zomaar een deurwaarder inschakelen of een dossier voor de rechtbank brengen.”

Snel resultaat

Nicolas: “Een klare en transparante communicatie is de sterkte van hun aanpak. Ik kan erop vertrouwen dat KLAAR incasso resultaat levert. Je merkt dat ze actief achter je centen aangaan. Ze lossen de dossiers die we hen doorgeven snel op. Eén zaak leidde tot een faillissement en ook dat werd met respect en zeer rustig aangepakt.”

 
4515
Wil jij zoals Nicolas in alle vertrouwen je openstaande facturen laten innen? Neem contact met ons op.Contact