Davy

 
Daniels Drinkmarket is een drankenspecialist in Tongeren. Ze hebben een ruim aanbod aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, waaronder ook vijf soorten van het in huis gebrouwen Tungri bier. Helaas heeft het bedrijf veel ervaring met onbetaalde facturen. Hun oplossing? De doortastende aanpak van KLAAR incasso. Want daarmee krijgen ze snel en zonder advocaat hun facturen betaald.

 

Nu we werken met KLAAR incasso worden onze openstaande facturen snel en zonder tussenkomst van een advocaat betaald.

Snel resultaat

Davy Daniels: “Klanten hun facturen doen betalen is soms een hele uitdaging. Je hoort zoveel excuses en wilt natuurlijk wat geduld en menselijkheid tonen. Ze geloven je niet als je zegt dat je verdere stappen gaat ondernemen. De reden? Ze denken dat het openstaande bedrag toch te klein is. Vroeger schakelden wij een advocaat in. Als er na de eerste aanmaning geen reactie kwam, ging de zaak naar de rechtbank. Dan ben je snel zes maanden verder voor er resultaat is. Voor een klein bedrag is dat al te zot. Nu werken we met KLAAR incasso en worden onze openstaande facturen snel en zonder tussenkomst van een advocaat betaald.”

Klare communicatie

Roos en Tom werken met een onlineklantenportaal. Zo kun jij je dossier opvolgen en zien welke stappen er ondernomen zijn. Heel handig. Bovendien houden ze me ook actief op de hoogte en bespreken we samen de manier van aanpakken. Bij elk dossier vragen ze hoe ze ermee mogen omgaan en of we nog verder willen samenwerken met de klant. Ik kan deze manier van werken alleen maar aanraden.”

5070
Wil jij ook je onbetaalde facturen innen zonder een advocaat te hoeven inschakelen? Neem dan contact met ons op voor een eerste afspraak.Contact