Nancy

 
Nancy Gravina is zaakvoerder van Dante Hair, een groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige haarverlengingen die er natuurlijk uitzien. Jammer genoeg krijgt Nancy regelmatig te maken met klanten die hun facturen niet betalen. KLAAR incasso zorgt er met zijn persoonlijke en doortastende aanpak voor dat die facturen snel geïnd worden.

 

Het concept van no cure, no pay sprak me aan. Ik betaal geen kosten zolang mijn factuur niet geïnd is.

No cure, no pay

Nancy Gravina: “Veel van onze klanten kopen voor kleinere bedragen. Als er in het verleden een factuur bleef openstaan, liet ik het meestal zo. Maar veel kleine bedragen vormen samen één groot bedrag. Eén keer schakelde ik een deurwaarder in om een factuur te innen. De kosten daarvan waren enorm. Bovendien heb je geen garantie dat de klant uiteindelijk zal betalen. Ik ging online op zoek naar een alternatief en vond KLAAR incasso. Het concept van no cure, no pay sprak me aan. Ik betaal geen kosten zolang mijn factuur niet geïnd is. Lukt het hen niet om mijn klant te doen betalen? Dan ben ik hen niets verschuldigd.”

Gemakkelijke samenwerking

“Samenwerken met Roos en Tom is heel gemakkelijk. Ik bezorg hen het dossier via mail en ik krijg meteen de bevestiging dat ze ermee aan de slag gaan. Dankzij hun duidelijke communicatie ben ik altijd op de hoogte van de stappen die ze ondernemen. Met resultaat. Ze lossen de dossiers die ik hen doorgeef op een snelle en transparante manier op. Dankzij KLAAR incasso kan ik erop rekenen dat mijn facturen betaald worden.”

 
4539
Ben jij net als Nancy op zoek naar een goede oplossing voor openstaande facturen? Neem dan contact met ons op voor een eerste afspraak.Contact