Luc

 
Klik Office in Lanaken biedt totaaloplossingen voor kantoorartikelen en bureaubenodigdheden. Het bedrijf staat voor efficiëntie, betrouwbaarheid en expertise. Waarden die je ook terugvindt bij KLAAR incasso. Daarom rekent zaakvoerder Luc Tack op Roos en Tom om zijn openstaande facturen te innen.

 

De grootste troef van KLAAR incasso? Hun snelle en kordate werkwijze. Je dossiers komen niet op een stapel terecht waardoor je weken moet wachten tot ze aangepakt worden.

Klantenrelatie intact

Luc Tack: “Vroeger schakelden wij altijd een advocaat in als facturen onbetaald bleven. Dat is niet alleen een dure, maar ook een foute aanpak. Vooral als je in de toekomst nog wilt samenwerken met de klanten die bij je in het krijt staan. En daar zorgt KLAAR incasso voor. Roos en Tom krijgen openstaande facturen betaald zonder deuren te sluiten. Ze werken op een transparante en effectieve manier en houden je klantenrelaties intact.”

Kordate aanpak

“De grootste troef van KLAAR incasso? Hun snelle en kordate werkwijze. Je dossiers komen niet op een stapel terecht waardoor je weken moet wachten tot ze aangepakt worden. En dankzij hun duidelijke communicatie ben je altijd op de hoogte van de stappen die ze ondernomen hebben. Ik kan iedereen aanraden om met KLAAR incasso samen te werken.”

4549
Wil jij net zoals Luc dat je onbetaalde facturen snel geïnd worden? Neem dan contact op met ons.Contact