Levi

 
LMB Motors is een veelzijdig bedrijf in de automotive. De passie en expertise van medezaakvoerder en bezieler Levi Gielen? Car detailing en de verkoop van tweedehandswagens. Het bedrijf dat klein begon, zit momenteel in een volle groeispurt en maakt helaas ook kennis met de minder fijne kant van ondernemen: klanten die hun facturen niet betalen. De oplossing? De incasso met een duidelijk en succesvol concept van KLAAR incasso.

 

Elk dossier dat ik heb doorgegeven, was binnen de dertig dagen opgelost. Roos en Tom blijven altijd respectvol omgaan met onze klanten, waardoor we nu nog met hen kunnen samenwerken.

No cure, no pay

Levi Gielen: “Wanneer er vroeger een klant eens niet betaalde, schreef ik zelf enkele aanmaningen. Indien er dan nog geen betaling volgde, liet ik het meestal varen. De kosten om er een advocaat op te zetten lagen in verhouding veel te hoog. Nu het bedrijf gegroeid is, komt het vaker voor dat klanten niet betalen. Ik ging online op zoek naar een incassobureau en kwam terecht op de website van KLAAR incasso. Het is een overzichtelijke website en vooral het concept sprak me aan: no cure, no pay. Ik heb meteen contact opgenomen met Roos.”

Snelle service

“Elk dossier dat ik heb doorgegeven, was binnen de dertig dagen opgelost. Een snelle en goede dienstverlening dus. Roos en Tom blijven altijd respectvol omgaan met onze klanten, waardoor we nu nog met hen kunnen samenwerken. Ik ben overtuigd. Als een klant zijn factuur niet betaalt, belandt die bij KLAAR incasso.”

Correcte communicatie

“De grootste troef van KLAAR incasso is hun professionele en correcte communicatie. Ik heb dagelijks contact met Roos en Tom. Ze communiceren heel duidelijk over de acties die ze hebben ondernomen, het resultaat en de volgende stappen. Ze luisteren ook naar mijn feedback. Kortom, alles gebeurt in samenspraak. Ik heb KLAAR incasso ook aangeraden aan enkele collega-ondernemers. Het is een goede en bovendien budgetvriendelijke oplossing om je facturen betaald te krijgen.”

 
4554
Wil je net zoals Levi een respectvolle oplossing voor je onbetaalde facturen? Neem dan gerust contact met ons op voor een eerste gesprek.Contact