Harald

 
Petry Techniek in Hoeselt is al jaren een begrip voor klimoplossingen. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van trappen, ladders en stellingen. Ze garanderen een hoge kwaliteit en duurzaamheid dankzij de inzet van nieuwe machines en lasrobots. Om af te rekenen met facturen die te lang blijven openstaan, vertrouwen ze op KLAAR incasso.

 

Als KLAAR incasso onze facturen int, kunnen we daarna nog altijd met onze klanten samenwerken.

Kordate aanpak

Harald Janssen: “Mijn eerste kennismaking met KLAAR incasso was via een algemene mailing die ik van hen had ontvangen. Aangezien ik op zoek was naar een oplossing voor enkele onbetaalde facturen, heb ik contact opgenomen met Roos en Tom. De dossiers die ik hen heb bezorgd, werden meteen aangepakt. En dankzij hun kordate werkwijze, stond het geld snel op mijn rekening.”

Respect voor de klantenrelatie

“KLAAR incasso doet wat ze beloven. Ze maken waar wat ze adverteren. Respect voor de klant is essentieel in hun aanpak. Ze slagen erin om snel openstaande facturen te innen, zonder de klantenrelatie op te blazen. En dat is een echte meerwaarde, want daardoor leidt een openstaande factuur niet tot het verlies van een klant. Als KLAAR incasso onze facturen int, kunnen we daarna nog altijd met onze klanten samenwerken.”

 
4562
Ben je net zoals Harald op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing voor je onbetaalde facturen? Neem dan gerust contact met ons op voor een eerste gesprek.Contact