4515

Nicolas Maes, medezaakvoerder van Black and Gold

 

Een klare en transparante communicatie is de sterkte van hun aanpak. Ik kan erop vertrouwen dat KLAAR incasso resultaat levert.

Een reis door Latijns-Amerika gaf Nicolas Maes de inspiratie om Black and Gold op te richten. Het bedrijf biedt een kleding- en accessoireslijn aan, geïnspireerd door het Mexicaanse ‘Día de los Muertos’. De levendige aanpak van KLAAR incasso zorgt ervoor dat de klanten van Black and Gold hun openstaande facturen betalen.
 
Lees verder
 
4539

Nancy Gravina, zaakvoerder van Dante Hair

 

Het concept van no cure, no pay sprak me aan. Ik betaal geen kosten zolang mijn factuur niet geïnd is.

Nancy Gravina is zaakvoerder van Dante Hair, een groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige haarverlengingen die er natuurlijk uitzien. Jammer genoeg krijgt Nancy regelmatig te maken met klanten die hun facturen niet betalen. KLAAR incasso zorgt er met zijn persoonlijke en doortastende aanpak voor dat die facturen snel geïnd worden.
 
Lees verder
 
4549

Luc Tack, zaakvoerder van Klik Office

 

De grootste troef van KLAAR incasso? Hun snelle en kordate werkwijze. Je dossiers komen niet op een stapel terecht waardoor je weken moet wachten tot ze aangepakt worden.

Klik Office in Lanaken biedt totaaloplossingen voor kantoorartikelen en bureaubenodigdheden. Het bedrijf staat voor efficiëntie, betrouwbaarheid en expertise. Waarden die je ook terugvindt bij KLAAR incasso. Daarom rekent zaakvoerder Luc Tack op Roos en Tom om zijn openstaande facturen te innen.
 
Lees verder
 
4554

Levi Gielen, medezaakvoerder van LMB Motors in Overpelt

 

Elk dossier dat ik heb doorgegeven, was binnen de dertig dagen opgelost. Roos en Tom blijven altijd respectvol omgaan met onze klanten, waardoor we nu nog met hen kunnen samenwerken.

LMB Motors is een veelzijdig bedrijf in de automotive. De passie en expertise van medezaakvoerder en bezieler Levi Gielen? Car detailing en de verkoop van tweedehandswagens. Het bedrijf dat klein begon, zit momenteel in een volle groeispurt en maakt helaas ook kennis met de minder fijne kant van ondernemen: klanten die hun facturen niet betalen. De oplossing? De incasso met een duidelijk en succesvol concept van KLAAR incasso.
 
Lees verder
 
4562

Harald Janssen, zaakvoerder van Petry Techniek in Hoeselt

 

Als KLAAR incasso onze facturen int, kunnen we daarna nog altijd met onze klanten samenwerken.

Petry Techniek in Hoeselt is al jaren een begrip voor klimoplossingen. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van trappen, ladders en stellingen. Ze garanderen een hoge kwaliteit en duurzaamheid dankzij de inzet van nieuwe machines en lasrobots. Om af te rekenen met facturen die te lang blijven openstaan, vertrouwen ze op KLAAR incasso.
 
Lees verder
 
 
5070

Davy Daniels, zaakvoerder van Daniels Drinkmarket

 

Nu we werken met KLAAR incasso worden onze openstaande facturen snel en zonder tussenkomst van een advocaat betaald.

Daniels Drinkmarket is een drankenspecialist in Tongeren. Ze hebben een ruim aanbod aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, waaronder ook vijf soorten van het in huis gebrouwen Tungri bier. Helaas heeft het bedrijf veel ervaring met onbetaalde facturen. Hun oplossing? De doortastende aanpak van KLAAR incasso. Want daarmee krijgen ze snel en zonder advocaat hun facturen betaald.
 
Lees verder